Setasiyun Kroya   Leave a comment


Suwe

Aku ora pethuk rupamu

Rupa akeh kebul

Klebus wangine donya

 

Panggonmu kanggo leren

Wewujudan keker

Sing mlaju banter

Ula dawa nang lemah wesi

 

Rika dadi saksi bisu

Mendhege calon calon cilaka

Calon calon sing bakale dadi warta

 

Ngeden krunguku

Ndeleng laju

Pinggir watu

 

Kroya,             2010

Posted Desember 9, 2010 by btarakawi in Geguritan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: